---; -Google+

CAMPING TER - Stacaravan te huur near dichtbij het strand.

11/10/18Registre de Turisme de Catalunya (RTC) KG-000114
Ga naar de inhoud

Bel WELKOM BIJ CAMPING TER

Camping Ter gelegen in Estartit Costa Brava, Spanje.


Plaatsen & Stacaravans. Plaatsen & Stacaravans. Beschikbaarheid en augustus.Start Acsi-kaart 08 april 2019Camping Ter: We hebben beschikbare plaatsen en stacaravan voor deze zomer 2018. Bezoek L´Estartit.
Camping in estartit met stacaravans en bungalows.

                                   
             Acsi            Camping Key     Best deal

             


      
                                          

              info Stacaravan                         Tarieve 2019


Camping acsi card en anwb card estartit,torroella de montgri, costa brava,Girona,spanje
-Aanbieding Bungalow & Stacaravan camping Ter in L'Estartit:
* 1 week,huur BUNGALOW OP CAMPING TER AANDE COSTA BRAVA  2018 Slechts 315€  (INCLUSIEF BELASTING)

Beschrijving van camping ter estartit:

Estartit is van ondsher een vissersdorp. Vandaag de dag een van de meest gewaardeerde toeristische bestemmingen van de Catalaanse kust met in zee een van de belangrijkste zeereservaten de van de Middelandse zee de Medes eilanden.
Onze camping ligt op 1 km van het strand. Wij hebben caravan of tenten plaatsen.wij verhuren bungalows en stacaravans.Het is een kleine familie camping in Estartit.Direct naast de camping is een (supermarket lidl).
Bij het zwembad hebben we in het hoogseizoen een miniclub waar de kinderen kunnen
boetseren met klei.Keramiek: ook wordt er wekelijks bij het zwembad een keramiek workshop gegeven waarbij u um iegen tegel kunt antwerpen.Vanuit onze camping kun u vele tripjes maken waarbij wij u graag informeren.

Huisdieren toegestaan.


De weersverwachting voor L'Estartit de komende 4 dagen
VIDEO
Video camping ter & estartit
camping aan de Costa Brava met bungalows en stacaravans in de buurt van het strand van Estartit.<br />vakantie met het gezin naar de mooiste plaatsen aan de Costa Brava en de Medes-eilanden beschermde park met unieke mariene soorten in de Middellandse Zee te genieten.
facebook
Contact,Adress camping Ter & Telefoon
CAMPING TER  -L´ESTARTIT KM 4,3-17258 L´ESTARTIT-COSTA BRAVA- SPANJE  
Telefoon +34 639 40 85 90  of  +34  972 75 11 10


                         
LINKS HET BELANG

                                                                   
Dali Museum            Waterpark      excursies met nautilus    Kantoor van l'Estartit Turisme               Empordà Moerassen Natural Park                Parc kunst               Ryanair            Bezoek Girona              Bezoek BarcelonaRoutebeschrijving tot Camping TER in L´Estartit, Spanje.
GOOGLE MAP CAMPING TER ESTARTIT,TORROELLA DE MONTGRI,COSTA BRAVA,SPAIN
Webcam op het strand van L'Estartit.costa brava girona spanje
webcam Estartit Gerona
Webcam op het strand van L'Estartit (strand). L'Estartit is een dorp in Torroella de Montgrí. Het heeft acerca 3.600 inwoners. Het is gelegen op een mijl van de Medes-eilanden archipel, dus er is een opmerkelijke duiken toerisme. Op de achterkant van de bevolking is de Roca Maura piek Wanneer de Montgrí geboren. Het is een stad gelegen in een perfecte omgeving, met een groot zandstrand, met een goede toegang.
camping ter l´estartit.


NL-Welkom bij camping in estartit, Camping Ter kleine familie camping aan de Costa Brava, Girona (Catalonië). Wÿ bieden onze klanten Camping Ter, bar terras op zwembad, speeltuin, 4 toiletten, Lild supermarkt naast de deur, animatie voor kinderen, miniclub, sociaal salon TV, huur stacaravans en bungalows. U kunt genieten van een vlak landschap ook van de Alt Empordà.

Deze zomer bezoek ons onze camping in L'Estartit met caravan, tent of stacaravan & Bungalow, ontdek deze prachtige plaats heeft een Medes Welke eilanden natuurgebied aan de duikers een unieke, strand en rust van nature in de omgeving van de Costa Brava te maken , in Girona, Catalonië, dacht en wilde je vakantie met het gezin te genieten.

NL-Onze campings langs a l'estartit ter, waar een camping voor uw familie vakantie vieren in het midden van de Costa Brava en bungalows tot onze mobiele homes.Estartit een hoek te huren, maar wilde duiken te beoefenen en genieten van een zandstrand., Camping 1 km van de Medes-eilanden, een natuurreservaat waar de mariene soorten zijn al uitgestorven in de rest van de Middellandse Zee, biedt de mogelijkheid om te genieten van het contrast van dit natuurlijke paradijs en de vallei van de Ter ... Zee en de bergen zijn de ideale setting voor uw vakantie.


camping ter, l´estartit ,costa brava, spanje, kleine eilanden Medes kamperen in combinatie met te huur stacaravan en caravanplaatsen.

-BUNGALOWS & stacaravans, camping estartit, camping in estartit,camping in costa brava.,camping in spanje,campings estartit,camping in Torroella de montgri,camping islas medes,camping acsi card estartit and spanje,camping costa brava,camping Girona,stacaravan estartit,bungalows estartit,

Terug naar de inhoud