Reserveren een kampeerplaats Camping Ter in L´Estartit,Costa Brava,Spanje - Camping TER-L´Estartit-Costa Brava-Spanje-Stacaravan.

Registre de Turisme de Catalunya (RTC) KG-000114
Ga naar de inhoud

Reserveren een kampeerplaats Camping Ter in L´Estartit,Costa Brava,Spanje

*Campingaanbiedingen: * 2 personen + 1 staanplaats + 1 hond + elektriciteit = € 19 dag. (Geldige periode van 4 april tot 3 juli 2022.)
Camping TER-Boekplaats naar L'Estartit.

Boek kampeerplaats
Informatie over de camping
Tip
Tip


TENTS, CARAVANS & MOTORHOMES
FAMILIE KLEIN CAMPING aan de Costa Brava op de beste plek in Spanje.
Camping TER
Gelegen naast het dorp L'Estartit met een grote supermarkt (Lidl) naast de camping, geopend van 1 april tot 15 september.
De camping verwelkomt u met zijn 191 standplaatsen, waaronder 25 Stacaravan met airconditioning Met groot perceel. Volledig vlakke ondergrond om uw entree met caravans en campers te vergemakkelijken.

Caravans en campers zijn welkom en hebben een plaats met schaduw en dicht bij wc en facilitatie voor water en het legen van vuil water.
Percelen hebben allemaal 6Amp-elektriciteit. (Schuko EU-verbindingstype)

Op onze camping is een groot zwembad met een bar met terras en een voor kinderen geopend en gratis voor onze bewoners gedurende het hele seizoen.

Toegankelijkheid: De camping heeft een plaats en een douche en een toilet voor gehandicapten, De totaliteit van de camping voor iedereen toegankelijk.
Vergelijking van prijzen in het hoogseizoen vanaf:
Van 1 juli tot 31 augustus.


CAMPING TER: We willen niet dat ze zich zorgen maken over de huidige situatie van de covi-19 en daarom willen we gemoedsrust geven aan onze klanten, we hebben ons annuleringsbeleid aangepast zodat ze tot 7 dagen voor aankomst kunnen annuleren.Wij op de camping hebben alle diensten open:Zwembad zonder beperkingen. WC, douches. Wasmachines. Bar, terras. Sportzone. Strand open alle àrees. Lidl supermarkt (Masker vereist)
De promotie begint op 21 augustus
Acsi-kaart begint binnenkort op 21 augustus.
               Acsi card camping                         Camping Key Card                         Best deal campings
  L´Estartit Costa brava Spanje                     camping Ter                                    Girona
                                         
      Prijzen ACSI card,Camping Key & Best Deal.

Camping Ter in estartit, reserveren een kampeerplaats voor deze zomer en geniet van de Costa Brava en de stranden van l'Estartit.
NL-Camping Ter is een kleine gezellige familie camping bezocht door veel Nederlanders ,op ongeveer 1 km van het mooie brede zandstrand van L.Estartit
Faciliteiten op de camping; zwembad, speeltuin ,snackbar, wasgelegenheid (wasmachine droger), computer + internet (WiFi tegen betaling) ,supermarkt (Lidl) naast de camping.

Huisdieren toe gestaan.Camping TER
Terug naar de inhoud